Τι πρέπει να κάνετε αφού ανοίξετε μια εταιρία στο Wyoming

Αφού κάνετε άνοιγμα εταιρείας στο Wyoming, τα επόμενα βήματα περιλαμβάνουν την αποτελεσματική εγκατάσταση και λειτουργία της επιχείρησής σας. Ακολουθούν τα σημεία στα οποία θα πρέπει να εστιάσετε στη συνέχεια:

Άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού επιχείρησης

Με το EIN και τα έγγραφα σύστασής σας, ανοίξτε έναν επιχειρηματικό τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα προσωπικά και τα οικονομικά της επιχείρησής σας χωριστά, κάτι που είναι ζωτικής σημασίας για νομικούς και φορολογικούς λόγους.

Κάντε αίτηση για τις απαραίτητες άδειες και εγκρίσεις

Ανάλογα με τον τύπο και τον κλάδο της επιχείρησής σας, ενδέχεται να χρειάζεστε κρατικές, τοπικές ή ομοσπονδιακές άδειες ή εγκρίσεις. Ερευνήστε τις συγκεκριμένες απαιτήσεις για την επιχείρησή σας, ώστε να διασφαλίσετε τη συμμόρφωση.

Ρυθμίστε τη λογιστική και το λογιστήριο

Εφαρμόστε ένα σύστημα για την παρακολούθηση των εσόδων, των εξόδων και άλλων οικονομικών συναλλαγών. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσλάβετε έναν λογιστή ή να χρησιμοποιήσετε λογιστικό λογισμικό για τη διαχείριση των οικονομικών σας και την προετοιμασία της φορολογικής περιόδου.

Συμμορφωθείτε με τις φορολογικές απαιτήσεις

Παρόλο που το Wyoming δεν έχει πολιτειακό φόρο εισοδήματος, θα πρέπει να διαχειριστείτε τους ομοσπονδιακούς φόρους, τους φόρους μισθοδοσίας (εάν έχετε υπαλλήλους) και ενδεχομένως τον φόρο πωλήσεων ανάλογα με τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Βεβαιωθείτε ότι είστε εξοικειωμένοι με όλες τις σχετικές φορολογικές υποχρεώσεις.

Αναπτύξτε ένα επιχειρηματικό σχέδιο

Δημιουργήστε ένα λεπτομερές επιχειρηματικό σχέδιο που περιγράφει τους στόχους, τις στρατηγικές και τις οικονομικές προβλέψεις σας. Αυτό θα καθοδηγήσει τις επιχειρηματικές σας αποφάσεις και θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε πιθανούς επενδυτές ή δανειστές.

Δημιουργήστε μια παρουσία στο διαδίκτυο

Κατασκευάστε έναν ιστότοπο και δημιουργήστε προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εδραιώσετε μια διαδικτυακή παρουσία. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για το μάρκετινγκ και την προσέγγιση δυνητικών πελατών.

Ασφάλιση

Ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας, μπορεί να χρειάζεστε ασφάλιση γενικής αστικής ευθύνης, αποζημίωση εργαζομένων ή κάλυψη για συγκεκριμένο κλάδο. Συμβουλευτείτε έναν ασφαλιστή για να προστατεύσετε την επιχείρησή σας από πιθανούς κινδύνους.

Η πραγματοποίηση αυτών των βημάτων θα σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι η επιχείρησή σας με έδρα το Wyoming λειτουργεί ομαλά και είναι σε θέση να επιτύχει μακροπρόθεσμα.