Ίδρυση εταιρίας στην Αμερική : Πού να την ιδρύσετε

Εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε μια Ίδρυση εταιρίας στην Αμερική, η επιλογή του τόπου εγκατάστασης της θα είναι πιθανώς η πιο σημαντική απόφαση που θα πάρετε. Αυτό θα περιλαμβάνει την έρευνα των δημογραφικών στοιχείων, την αξιολόγηση της αλυσίδας εφοδιασμού σας, την εκτίμηση του ανταγωνισμού, τη διατήρηση του προϋπολογισμού σας, την κατανόηση των νόμων και των φόρων της πολιτείας κ.λπ. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να εγγράψετε την επιχείρησή σας στην ίδια πολιτεία στην οποία βρίσκεστε φυσικά.

Αν είστε κάτοικος Αμερικής και σχεδιάζετε να ξεκινήσετε μια νέα εταιρία, πιθανότατα θα καταλήξετε να εγκατασταθείτε εκεί όπου ζείτε. Οι μη κάτοικοι που θέλουν να έρθουν στις και να δημιουργήσουν μια εταιρία έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μια επιχείρηση για όλο το προσωπικό που θέλουν. Όταν οι άνθρωποι μιλούν για την Αμερική, συνήθως αναφέρονται στις 50 πολιτείες και την περιφέρεια της Κολούμπια. Εάν είστε επιχειρηματίας που έρχεται στην Αμερική, είναι προτιμότερο να σκεφτείτε με όρους πολιτειών, διότι για να ανοίξετε μια επιχείρηση εδώ, θα πρέπει να επιλέξετε την πολιτεία όπου πρέπει να ανοίξετε την εταιρία σας και την πολιτεία όπου μπορείτε να καταχωρίσετε την εταιρία σας.

Ποιοι παράγοντες αποτελούν τους κύριους καθοριστικούς παράγοντες για την επιλογή της τοποθεσίας: Είναι η πρόσβαση στην αγορά; Η διαθεσιμότητα εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού; Υποδομή μεταφορών; Πιθανώς ένας συνδυασμός όλων αυτών και άλλων.

Κατ’ αρχήν, οι αμερικανικές εταιρείες που ανήκουν σε μη κατοίκους θα επωφεληθούν από τα εξής.

1: Εύκολη πρόσβαση σε διεθνείς πτήσεις

2: Υγιής αγορά επέκτασης (πληθυσμός, μορφωτικό επίπεδο, τραπεζικές υπηρεσίες και κεφάλαια, υποδομές)

3. Ο ρυθμός καινοτομίας και γέννησης επιχειρήσεων είναι υψηλός και δεν υπάρχει κανένας θεμελιώδης οικονομικός κανόνας

3: Η πληρωμή να περιλαμβάνει χαμηλό -χρόνο έως μεσαίο χρόνο, γρήγορες ρυθμίσεις, ελάχιστες απαιτήσεις πληροφόρησης

4: Το διαχειριστικό βάρος της εταιρίας είναι σχετικά χαμηλό

Επιπλέον, οι αμερικανικές εταιρείες που ανήκουν σε μη κατοίκους θα θέλουν να αποφύγουν τα ακόλουθα:

  • Υποδομές με ανεπαρκή ή ελλιπή υποστήριξη
  • Υπερβολικά έξοδα διαβίωσης
  • Κακό περιβάλλον