ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το sms-marketing-cyprus.com σας προσφέρει τους παρακάτω τρόπους για να αγοράσετε sms :

1 Πιστωτική κάρτα 

Η πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται σε συνεργασία με το σύστημα της PayPal. Έτσι τόσο στην πληρωμή με πιστωτική όσο και με λογαριασμό PayPal εξασφαλίζεται η ασφάλεια και η αξιοπιστία που προσφέρει η PayPal.

Σε καμία περίπτωση εμείς δεν έχουμε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία των πιστωτικών/λογαριασμών σας. Τα sms που αγοράζετε με αυτόν τον τρόπο είναι διαθέσιμα άμεσα.

Για να πληρώσετε μέσω πιστωτικής, αφού έχετε εισαχθεί στον λογαριασμό σας επιλέγετε ‘Αγορά SMS’ και στη συνέχεια εισάγετε τον αριθμό των sms που επιθυμείτε. Βλέπετε την τελική τιμή και πατάτε ‘Συνέχεια’. Κατόπιν πατάτε ‘Αγορά με πιστωτική ή PayPal’ και μεταφέρεστε στο σύστημα της PayPal όπου μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Δεν χρειάζεται να γραφτείτε στην PayPal.

2 Λογαριασμό PayPal
Αν έχετε λογαριασμό στην PayPal μπορείτε να πληρώσετε κατευθείαν με αυτόν. Κάνετε ακριβώς τα ίδια βήματα με παραπάνω, αλλά αντί για να εισάγετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κάνετε login στο σύστημα της PayPal και μετά αποδέχεστε την πληρωμή.

3 Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε με τραπεζική μεταφορά ή με e-Banking. Στην περίπτωση αυτή κάθε συναλλαγή σας επιβαρύνεται με +7€. Δηλαδή αν θέλετε να αγοράσετε ένα πακέτο αξίας 100€, η κατάθεση σας θα πρέπει να είναι 107€